Julekoncert

Julekoncert til fordel for Reden International

Arrangement

Traditionen tro inviterer Reden International og Ensemble Hovaldt til klassisk julekoncert søndag d. 16. december kl. 14.00 i Københavns Domkirke.

Der vil være taler af Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg og Reden Internationals forstander, Kira West.

Koncerten er gratis, men publikum kan i indgangen donere et valgfrit beløb til Reden Internationals arbejde med udsatte udenlandske kvinder i prostitution. 

Hver dag rejser mennesker fra lande, hvor der mangler jobs og muligheder, til Europa og Danmark i drømmen om et bedre liv for dem selv og deres familier. Blandt dem er der kvinder, som bliver groft udnyttet og tvunget ud i prostitution. Det er de kvinder, vi møder i Reden International.

Reden International har et værested, rådgivningscenter, krisecenter og en sundhedsklinik for udenlandske kvinder i prostitution. Vi laver også opsøgende arbejde på gaden og på klinikker. Kvinderne rådgives om, hvordan de kan passe på sig selv, og de får viden om deres rettigheder og muligheder.

Koret Paradox fra Vesterbro medvirker igen. Ensemblet er spækket med internationale stjerner, som er garanter for en god og spændende koncertoplevelse.

Koncerten er blevet til med støtte fra Soroptimist International Varde og Kvindernes Bygningsfond.