kfuksa

Der er stadig hjælp til de mest udsatte

Nyhed

KFUKs Sociale Arbejdes institutioner holder åbent, men med nødberedskab

Alle Reder er åbne for akuthenvendelser, men aktiviteterne reduceres mest muligt, så alle ikke yderst nødvendige aktiviteter lukkes ned. Alle Reder, der har akutovernatning, tilbyder stadig dette for kvinder, som ikke har andre muligheder. Der kan være forskellige grader af aktivitetsniveau på de enkelte Reder, som afspejler forskelle i de enkelte brugergrupper.

Alle herberg og krisecentre holder naturligvis åbent, da det sociale område er en del af de kritiske funktioner, som regeringen ønsker opretholdt. Der er dog indført restriktioner, f.eks. forbud mod besøg, for at mindske risikoen for smitte. Hvis en beboer bliver smittet, er det et regionalt ansvar at håndtere situationen.

Eventuelt smittede medarbejdere (hjemrejst fra risikoområder, kliniske symptomer o.l.) skal naturligvis blive hjemme, og medarbejdere med kroniske sygdomme opfordres ligeledes til at blive hjemme.

På Kontaktcentret Vesterbro er det ligeledes besluttet i bredest muligt omfang at lukke ned og begrænse fysisk kontakt, dvs. at man lukker for besøgende. Men der serveres forsat mad, som borgerne kan hente med hjem. Der oprettes desuden en hotline for borgerne, som kan ringe i Kontaktcentrets normale åbningstid.   

 KFUKs Sociale Arbejde har lukket vores 3 genbrugsbutikker foreløbig i 14 dage fra fredag den 13. marts, da de frivillige medarbejdere typisk er ældre medborgere, og derfor skal passe på sig selv i forhold til smitte med Covid19.

Hovedkontoret holder åbent hver dag mellem kl. 10-14 men med begrænset personale.