Socialt udsatte

  • Chloe Avo Holm - jeg kunne ikke dø
    Nyhed

    Vesterbros gader har mange historier, men få er så bevægende som Chloe Avo Holms. Fra en barsk barndom med stofmisbrug og hjemløshed til et nyt kapitel som forfatter og digter, har Chloe gennemgået en transformation, der er både utrolig og inspirerende. Hendes nye bog, "Jeg kunne ikke dø", er ikke kun en fortælling om overlevelse men også om sejr over livets hårdeste prøvelser.

  • Værdighed
    Nyhed

    KFUKs Sociale Arbejde, Stenbroens Jurister, Mændenes Hjem og Kirkens Korshær er gået sammen om 12 konkrete forslag til mere værdighed for socialt udsatte.

  • RKC M
    Nyhed

    Normalt forbinder man krisecentre med steder, hvor man kan komme og bo i en kortere eller længere periode, hvis man har været udsat for vold. Typisk er der tale om vold i nære relationer – ofte fra en partner. Siden Redernes Krisecenter Midtjylland åbnede i januar 2022, har personalet haft flere henvendelser fra kvinder som var hjemløse eller funktionelt hjemløse, og som enten har et misbrug af rusmidler og/eller psykiske lidelser. Men kvinderne har ikke været direkte voldsudsatte, og derfor har de ikke kunnet blive indskrevet på krisecentret.

  • KCV 50-års jubilæum
    Arrangement

    På en øsende våd tirsdag fejrede Kontaktcentret Vesterbro den 31. oktober 50-års jubilæum. Vejret lagde dog ikke en dæmper på festlighederne indendørs i de smukke lokaler, som var stuvende fulde af festglade brugere og venner af huset, som var mødt op for at ønske medarbejderne og hinanden tillykke med den runde dag.

  • RKC M
    Artikel

    I KFUKs Sociale Arbejde og andre organisationer taler man meget om, hvordan man løbende kan forbedre sine tilbud, så de matcher præcis dét, som målgruppen har brug for. Men hvordan er det egentlig at være bruger af de forskellige tilbud? To beboere på Redernes Krisecenter Midtjylland fortæller om hverdagen på et anderledes krisecenter.

  • Kvinde, kantsten
    Nyhed

    Alt for ofte kommer udsatte i klemme mellem ”handlekommunen” og ”opholdskommunen”. Det trækker sager i langdrag i årevis og det betyder at borgerne ikke får den hjælp de har brug for. I Rederne, på Redernes Krisecentre og på andre sociale tilbud kæmper medarbejderne for at få kommunerne til at tage ansvar. Og nu er der muligvis hjælp på vej fra ministeren.

  • Tue RI
    Nyhed

    Tue Lauenblad, som er ny leder hos Reden International, fik en flyvende start på sit nye job. I stedet for en buket blomster og en rolig introduktion til skrivebord, medarbejdere og arbejdsopgaver, fik Tue fornøjelsen af - sammen med kolleger fra Reden International og KFUKs Sociale Arbejde - at være vært for et besøg af Ligestillingsminister Marie Bjerre.

  • Sundhedsklinik esbjerg
    Nyhed

    Den 1. september åbnede Reden Esbjerg en sundhedsklinik, som skal hjælpe Redens brugere med rådgivning og forskellige sundhedsforebyggende tilbud. Det har længe været et ønske fra Redens daglige leder, Pernille Larsen Meier, at kunne gøre mere for at hjælpe de kvinder, der kommer i Reden, til en bedre sundhed.

  • Esbjerg rådgivning
    Nyhed

    Vi er rigtig glade for, at Esbjerg Kommune har besluttet at give tilsagn om økonomisk driftstilskud til Reden Esbjerg fra 2024. Det har en stor betydning for Redens brugere. 

  • Counseling
    Artikel

    ”De mennesker vi møder, er udfordrede på stort set alle parametre – økonomi, beskæftigelse, socialt netværk, sundhed osv. I starten bruger vi meget tid på at kortlægge, hvilke forbindelser og kontakter den enkelte har, og så arbejder vi derfra.”