Medarbejderdag 2023

Kollegaer fra hele landet deltog i Medarbejderdagen 2023

Arrangement, Nyhed

En vellykket Medarbejderdag blev afholdt i Kolding, hvor 160 kolleger fra hele landet mødtes for at dele viden og styrke samarbejdet mellem institutioner. Dagens fokus var på vidensdeling og præsentation af den nye strategi, som har været under udvikling i de seneste 6 måneder.

Strategiprocessen startede efter sommerferien med workshops rundt omkring i landet, hvor medarbejderne fik mulighed for at diskutere deres arbejde og organisationens rolle. Dette har resulteret i en strategi, der bl.a. skal samle og reflektere medarbejdere og bestyrelsers input og ønsker for fremtiden.

Medarbejderdagen bød også på spændende samtalesaloner, hvor interne eksperter bl.a. diskuterede sprog og kulturs betydning for socialt arbejde, efterforsorg og efterværn - overgangen til egen bolig, samarbejde med kommunen og politisk interessevaretagelse.

Alt i alt en dag, der understregede betydningen af samarbejde og vidensdeling for at udvikle og understøtte tilbud, der gavner brugerne på bedst mulig vis.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dygtige kolleger fra hele landet og arbejde videre for at få den nye strategi til at leve i hele organisationen.