RedenUng popup folkemøde

Tak for et festligt, forrygende og farverigt Folkemøde 2022

Arrangement, Nyhed

”Det er federe at få komplimentet ”god røv” fremfor ”sødt smil”. Enig/uenig -hvorfor? Spørgsmålet er fra RedenUngs nye dilemmaspil Sukkerland, som var et hit på årets Folkemøde, hvor efterskoleelever, højskoleelever, pensionister og alverdens debatpublikum derimellem blev udsat for dilemmaer, som handler om seksuelle grænser.

Gæsterne i Velfærdsteltet, som KFUKs Social Arbejde var en del af, blev også udsat for en øvelse, hvor man skulle gå tættere og tættere på sin nabo på campingstolen ved siden af for at mærke, hvor ens grænse for, for hvornår en fremmed kommer for tæt på. Og derefter blev man spurgt, om grænsen ville ligge et andet sted, hvis der var penge involveret.

Kønsforsker Christian Groes formidlede nye forskningsresultater omkring sugardating eller byttedating, som er en mere præcis betegnelse, RedenUng holdt Pop up event og KFUKs Sociale Arbejde var vært ved en velbesøgt jubilæumsreception, der dog måtte konkurrere med fest og livemusik i Sygeplejerskernes telt ved siden af. Klassisk Folkemøde og det var tydeligt at alle nød, at man nu kan mødes igen i virkeligheden efter to års corona aflysninger.

Der var heldigvis også tid til at deltage i vigtige debatter om psykiatriplan, salg af sex, hjemløshed og kvindedrab på årets Folkemøde – lad os sammen medvirke til, at de vigtige samtaler ikke (for)bliver i Allinge, men flytter med ind på den anden side, når Folkemødets støv har lagt sig.