Reden Ung logo 2022

Reden Ung fortsætter – styrket og med fokus på udvikling

Nyhed

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at Augustinus Fonden og Socialstyrelsen over en toårig periode har bevilget hhv. 4 mil. og 3,7 mil. til Reden Ung. Det betyder, at vi i Reden Ung kan fortsætte vores gode arbejde til gavn for unge, pårørende og fagpersoner.

Reden Ung tilbyder rådgivning og undervisning til unge i alderen 15-30 år, der udveksler intimitet og seksuelle ydelser for goder, samt pårørende og fagpersoner.

Midlerne betyder, at du som ung fortsat har mulighed for at få både online anonym rådgivning og fysisk rådgivning, hvis du sugardater, sælger nøgenbilleder, webcamsex m.m. og har spørgsmål i den forbindelse. Vi er her for dig, der gerne vil tale om alt der kan komme før, under og efter en udveksling – både det gode og det svære.

Midlerne betyder også, at fagpersoner fortsat kan booke Reden Ungs rådgivere til undervisning på folkeskoler, 10. klasser, FGU og opholdssteder samt til faglig sparring og opkvalificering.

Derudover giver midlerne Reden Ung mulighed for at videreudvikle vores arbejde og styrke vidensgrundlaget for unge, der udveksler intimitet og seksuelle ydelser for goder. Arbejdet vil tage udgangspunkt i det nu afsluttede forskningsprojekt ”Byttedating”, som Reden Ung har været praksispartnere i.

Det betyder bl.a., at vi med midlerne udvider vores online univers, så du som ung får endnu bedre og mere rådgivning online. Du vil løbende kunne få svar på spørgsmål på vores online anonyme rådgivning og finde svar på spørgsmål på vores hjemmeside. Vi har mere fokus på vores sociale medier, så du altid kan finde svar og stille spørgsmål på lige netop det, som fylder for dig, eller som du er nysgerrig på 😊

For dig, der er pårørende vil kunne få og finde relevant rådgivningsmateriale på vores platforme.

Som fagperson får du nu endnu mere online materiale tilgængeligt og vil kunne få et bedre overblik over området og hvordan du kan støtte unge, der udveksler intimitet og seksuelle ydelser for goder.