kfuksa

Ny forstander til Reden København, Reden International og KFUKs Sociale Arbejdes Krisecenter

Nyhed

Hurra! I morgen starter Stinne Hjorth-Andersen som ny forstander for Reden København, Reden International, KFUKs Sociale Arbejdes Krisecenter og RedenUng København. Stinne kommer fra en stilling som forstander på Elleslettegård, som er et bo- uddannelses- og beskæftigelsestilbud for unge og voksne med særlige behov.

”Vi ser frem til at få en ny forstander og glæder os meget til at byde Stinne velkommen. Stinne har solide kompetencer og bred erfaring inden for ledelse og udvikling og lang erfaring i arbejdet med målgrupper med særlige behov, som vil være til gavn i arbejdet med udsatte kvinder i Reden, Reden International og Krisecentret.,” siger Lis Ingerslev, bestyrelsesformand for Reden, Reden International og KFUKs Sociale Arbejdes Krisecenter.

”Jeg glæder mig meget til at starte i jobbet som forstander for Reden København, Reden International og KFUKs Sociale Arbejdes Krisecenter. Jeg ser frem til at bruge mine kompetencer i arbejdet med nogle af de allermest udsatte kvinder i Danmark, og glæder mig til samarbejdet med de øvrige ledere, forstandere og medarbejdere i KFUKs Sociale Arbejde”, siger Stinne Hjorth-Andersen

Den 1. februar tiltræder også Marianne Sloth som ledelseskonsulent i de tre institutioner. Marianne har stor erfaring med bl.a. projektstyring og administration fra bl.a. Folkekirkens Nødhjælp.