Reden åbner yderlige mere op

Nyhed, Pressemeddelelse

Reden Aarhus holder nu åbent fra kl 14.00 til 20.00 hver dag i løbet af ugen...

Reden Aarhus holder nu igen åbent fra kl 14.00 til 20.00 hver dag i løbet af ugen. Ligesom Redens rådgivning, aktiviteter og opsøgende arbejde for og blandt udsatte kvinder i Aarhus, også lige så stille går i gang igen. Men det hele sker selvfølgelig forsvarligt, og stadig med afstand og forhøjet fokus på rengøringsniveauet og hygiejneforhold.

Men vi er glade for at kunne nærme os en mere "normal" hverdag, hvor vi igen har mulighed for at se og lave aktiviteter med kvinderne. Det har vi alle savnet. Dog tager vi os også stadig meget af de kvinder der stadig holder sig hjemme, fordi de enten er bange eller i forhøjet smitterisiko. Dem kontakter vi stadig over telefonen, samt tilbyder en opsøgende indsats om nødvendigt. 

Ved siden af alt arbejdet i værestedet, rådgivningen og den opsøgende indsats, har vi stadig vores akuttilbud åbent, nemlig Redernes Nødpladser, som er et midlertidigt botilbud for udsatte misbrugende kvinder i en sårbar, krænket eller voldsudsat situation. Tilbuddet er skærmes og kræver at man indskrives via personalet i Reden Aarhus. Tag kontakt hvis du har behov for hjælp eller kender en der har behovet for vores hjælp.  

Reden Aarhus